پیشگویی رسول اکرم (ص) درباره نهضت امام خمینی(ره)
 
امام خامنه ای مد ظله العالی
 
 

ترجمه:

«در طرف راست عرش خدا، قومي از ما بر منابري از نور قرار دارند كه چهره هاي آنان از نور است و لباسهايشان از نور است بگونه اي كه چهره هاي نوراني آنان، چشم ناظران را فرو مي پوشاند. ابوبكر گفت: اي رسول خدا اينان چه كساني هستند؟ پيامبر ساكت ماند. آنگاه زبير همان سؤال را كرد و پيامبر خدا سكوت كرد.

سپس عبدالرحمن سؤال را تكرار كرد و بازهم آن حضرت سخني نگفت. پس علي (عليه السلام) پرسيد اي رسول خدا آنها كيستند؟ پيغمبر اكرم(ص) فرمود: آنها قومي هستند كه به وسيله «روح الله» بين آنها پيوند محبت برقرار مي شود بدون آن كه نسبتهاي خانوادگي و منافع مادي و امور دنيوي در اين محبت و پيوند نقشي داشته باشد. اينان شيعيان تواند و تو امام آنها هستي اي علي(ع)»

 

اين حديث را منابع متعدد و معتبر اهل سنت از پيغمبر اكرم(ص) نقل كرده اند كه آن حضرت اين آيه را تلاوت كرد: «و ان تتولوا يستبدل قوماً غيركم ثم لا يكونوا امثالكم». سوره محمد- 38

 اگر شما از دين خدا روي گردان شويد خداوند قومي را غير شما به جاي شما قرار مي دهد كه همانند شما- كه از انجام وظايف الهي سر باز مي زنيد- نخواهند بود. كساني كه در محضر رسول خدا (ص) بودند، پرسيدند:
 اي رسول خدا، آنهايي كه اگر ما رويگردان شديم به جاي ما قرار مي گيرند، چه كساني هستند؟
رسول خدا (ص) با دست بر شانه سلمان زد و آنگاه فرمود: منظور آيه، اين مرد- سلمان- و قوم او (ايرانيان) مي باشد و به خدائي كه جانم دراختيار او است، اگر ايمان در ثريا قرار داشته باشد مرداني از فارس (3) به آن دست خواهند يافت.


روزگاراني سپري مي شود و پيشگوئي پيغمبر اكرم(ص) به وقوع مي پيوندد و ايران پايگاه تشيع و ايراني با اعتقاد به امامت علي(ع) و اولاد معصومين اش ساخته مي گردد و بعد از قرنها اين معجزه پيغمبر آشكار مي شود.
اما نقطه اوج اين پيشگوئي از آينده در اين بخش از حديث شريف است كه محوريت پيوند عاشقانه اين قوم را «روح الله» معرفي مي كند:
«هم قوم تحابوا بروح الله»


 آيا روح الله كنايه از رحمت خدا، دين خدا، علم خدا و خلفاء الهي است همانگونه كه علامه مجلسي در ذيل حديث بيان كرده است؟ يا تصريح از شخصي است به نام «روح الله».

البته تا زماني كه شخصي به اين نام پا به صحنه وجود نگذاشته بود و تا عصر علامه مجلسي و تا قبل از امام راحل در عصر حاضر كه اصولاً در بين بزرگان و عالمان نقش آفرين ديني، چنين نامي شناخته نشده بود، اگر كسي مي خواست روح الله را معني كند ناچار بود آن را كنايه از معاني ديگر بداند، اما آنگاه كه روح الله در ميان «قوم منا» و از پايگاه تشيع و ايمان به امامت علي(ع)، محور وحدت و محبت الهي قرار مي گيرد و فراتر از مرزهاي ملي گرائي و ماديگرائي «من غير انساب و لا اموال»، پرچمدار دين الهي شده و نقاب از چهره نوراني اسلام ناب محمدي مي گشايد، آيا معني واضح تر و گوياتري از امام خميني براي «روح الله» مي توان ارائه كرد؟


عالم بزرگ مرحوم آيه الله شيخ عباسعلي اديب اصفهاني در توضيح حديث منقول از امام باقر(ع) مي گويد:

كلمه «روح الله» در اين روايت شريف، اسم است. روح الله، نامي است كه مردم مطيع او هستند و بدون هيچگونه چشمداشتي او را ياري مي كنند. ما از ابتداء تا حالا ميان علماء «روح الله» نداشتيم و اگر هم داشتيم با اين خصوصيات نبوده است. مسلماً مراد حضرت امام است


آيه الله اديب در جاي ديگر گفته است: زماني كه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي به ديدار امام رفتم در چهره نوراني امام هيبت و عظمت خاصي را ديدم و در اين حالت بود كه اين شعر را گفتم (چند بيت از آن قصيده:


خم ابروي خميني خم خمخانه شكست
پي پيمانه حق، جرعه و پيمانه شكست
خاك ايران همه چون صفحه شطرنجي بود
مات شده شاه و همه تخته شاهانه شكست
لا به لا كشور ما لانه جاسوسي بود
«لا» شد اين لانه و هم صاحب آن لانه شكست
پاي مردان همه بودي زپي دانه به دام
دست غيب آمد و هم دام و هم اين دانه شكست
دست دزدان پي دزدي همه بر شانه شاه
دست حق، دست ز دزدان و ز سر شانه شكست
بود اين خانه همه پايگه بيگانه
صاحب خانه ز من پايه بيگانه شكست
مكر بر توطئه كردند به روز و مه و سال
مكر روزانه و ماهانه و سالانه شكست


امام موسی‌بن‌جعفر‌(ع) در توصیف قیام حق طلبانه امام خمینی‌(ره) از شهر خون و قیام «قم» و یارانش که به پاره‌های فولاد از آنان یاد شده است، وارد شده است.

 

 

« عَنْ عَلِيِّ بْنِ عِيسَى عَنْ أَيُّوبَ بْنِ يَحْيَى الْجَنْدَلِ عَنْ أَبِي الْحَسَنِ الْأَوَّلِ (ع) قَالَ رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَّ يَدْعُو النَّاسَ إِلَى الْحَقِّ يَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ كَزُبَرِ الْحَدِيدِ لَا تُزِلُّهُمُ الرِّيَاحُ الْعَوَاصِفُ وَ لَا يَمَلُّونَ مِنَ الْحَرَبِ وَ لَا يَجْبُنُونَ وَ عَلَى اللَّهِ يَتَوَكَّلُونَ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِين.» بحار الانوار، ج 57، ص216، باب 36

 

 

علی‌ بن عیسی از ایوب بن یحیی از امام موسی‌بن‌جعفر‌(ع) روایت می‌کند که آن حضرت فرمودند:

 

مردی از اهل قم مردم را به سوی حق دعوت می‌کند و قومی گرداگرد او جمع می‌شوند به صلابت پاره‌های فولاد، تند بادها آنان را نمی‌سوزاند و از جنگ خسته نمی‌شوند و ترس به خود راه نمی‌دهند و بر خدا توکل می کنند و سرانجام، پیروزی از آن متقین است.




درباره وبلاگ


امیدوارم که مطالب وبلاگ من برای شمامفیدباشد. باآرزوی موفقیت برای شما
موضوعات
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان امام خامنه ای (همه چیز) و آدرس amirkazemi1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2710
بازدید دیروز : 1692
بازدید هفته : 10172
بازدید ماه : 16818
بازدید کل : 192930
تعداد مطالب : 784
تعداد نظرات : 12
تعداد آنلاین : 1